Szanowni Państwo,

 

Stowarzyszenie Wspierania Przedsiębiorczości Powiatu Gostyńskiego zaprasza: piekarzy, ciastkarzy, producentów wędlin oraz produktów garmażeryjnych, producentów przetworów owocowo-warzywnych oraz rolników prowadzących rolniczy handel detaliczny produktami roślinnymi na spotkanie z Powiatową Stacją Sanitarno-Epidemiologiczną w Gostyniu.

Na spotkaniu zostaną poruszone następujące tematy:
- jak bezpiecznie i zgodnie z przepisami stosować dodatki do żywności w przetwórstwie?
- jakie obowiązki trzeba spełnić aby prowadzić tzw. Rolniczy Handel Detaliczny, jeśli produkujesz produkty roślinne?
- będzie można uzyskać również odpowiedzi na swoje pytania dotyczące przepisów sanitarno-epidemiologicznych.

Spotkanie odbędzie się 26 lutego o godz. 10.00 w siedzibie SWPPG (ul. 1 Maja 13/3, 63-800 Gostyń).
Wstęp na spotkanie jest wolny, wymaga jednak wcześniejszej rejestracji! Rejestracja możliwa poprzez formularz: https://sanepid.evenea.pl/

Serdecznie zapraszamy!